Gå till innehåll
Östra Götalands Konståkningsförbund
Östra Götalands Konståkningsförbund

Välkommen till sammandrag för isdans & synkro

ÖGKF hälsar välkommen till sammandrag för isdans & synkro i Växjö den 8-10 april. Alla åkare med minst Basic 1 eller högre är välkomna. Ingen erfarenhet av isdans eller synkro krävs.

Vår huvudtränare kommer att vara Aliki Stergiadu. Aliki är en teknisk specialist på internationell nivå för isdans. Under sin tävlingskarriär var hon och hennes partner Junior VM-mästare. Som isdansare på seniornivå deltog hon och hennes partner

både på VM och OS. Hon tillför både passion och fantastisk teknisk kunskap om isdans. Vi är väldigt lyckligt lottade att ha henne med i vårt sammandrag.

Sista anmälningsdag är måndagen den 28 mars.

Kostnad för helgen är 1500 kr, endast lördag 800 kr. I avgiften ingår lunch och fika (Åkare från ÖGKF-distriktet får 30 % rabatt).

Isdans träning är ett bra sätt att förbättra dina skridskofärdigheter och programkomponentpoäng! Schemat kommer att inkludera skridskotekniker för isdanspar, solodans och synkro. Både solodans och synkro-disciplinerna är också ett fantastiskt sätt att förlänga din skridskokarriär. Vi hoppas att du vill följa med oss ​​på en rolig helg.

Länk till anmälan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2022-03-20

Senast uppdaterad: 2022-03-20

Samarbetspartners

Sponsorer