Gå till innehåll
Västergötlands Konståkningsförbund
Västergötlands Konståkningsförbund

Skövde Konståkningsklubb söker huvudtränare och flera assisterande tränare

Skövde KK är en växande konståkningsklubb som inför säsongen 2012/2013 och framåt har behov av ett flertal nya tränare. Skövde KK består idag av ca 40 mycket aktiva konståkare och hade på senaste SM fem åkare. Vi har även ytterligare ett 50-tal åkare i skridskoskolan där intresset för att fortsätta med konståkning kommande säsong är stort. Vi är f.n. inne i en tillväxtfas samtidigt som vår nuvarande huvudtränare trappar ned sitt engagemang i klubben.

 

Vi söker därför:


En initiativrik huvudtränare
Vi söker därför en initiativrik huvudtränare med steg 3B eller högre utbildning för anställning. Som huvudtränare tittar Du på hela klubben och tar ansvar för grovplanering av grupper tillsammans med assisterande tränare samt leder en eller flera egna grupper. Planering på kort och lång sikt samt kontakt med styrelse är en naturlig del för Dig i denna roll. För den som önskar finns goda möjligheter att forma denna roll i samarbete med styrelsen.

 


Flera assisterande tränare
Vi söker flera assisterande tränare med utbildning grund eller högre och/eller likvärdiga meriter. Dessa roller varierar från timanställningar till graviditetsvikariat beroende på sökandes erfarenhet och önskemål.

Mer info i pdf Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2012-03-25

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Samarbetspartners

Sponsorer