Gå till innehåll
Västra Svealands Konståkningsförbund
Västra Svealands Konståkningsförbund

Distriktssatsning 30-31 oktober

Placeholder

Nu är det äntligen dags för höstens 2-dagars sammandrag i Västra Svealands. Sammandraget kommer att hållas på Trängen 2 i Örebro under höstlovet, onsdagen den 30 oktober och torsdagen den 31 oktober. Revidering av bestämmelser har gjorts inför säsongen 2013/2014 för att dessa ska stämma överens med SKF:s nya tävlingsregler för säsongen.

 Eftersom vi redan är inne i tävlingssäsongen, kommer intestning endast att göras på de åkare, som inte har klarat sina moment under tävling. Vi ber varje förening skriva namn och telefonnummer till ansvarig tränare på anmälan för att enklast få in ovanstående. De åkare, som visat upp sina moment under ungdomslyftet tidigare i höst, behöver inte heller testa in.De åkare, som behöver testa in eller komplettera intestning, meddelas efter anmälningstidens utgång i samband med att schema skickas ut. 

Anmälan görs per klubb på denna blankett Länk till annan webbplats., som mailas till susanne.seger@telia.com 

senast 20 oktober 2013

. Varje klubb ansvarar för att anmälan och eventuell avanmälan blir utförd. Uppge kontaktperson och mailadress samt eventuella matallergier!  

Är det någon som önskar övernattning så meddela det vid anmälan så försöker vi hjälpa till att ordna det. Om det är någon av tränarna som är med under sammandraget som önskar lunch skriver ni det på anmälan. Kostnaden är självkostnadspris.

Schema kommer att skickas ut efter anmälningstidens utgång. De reviderade bestämmelserna finner ni här Länk till annan webbplats..

Kostnaden för sammandraget är 300:-/per åkare. I avgiften ingår ishyra, tränare, lunch. Avgiften inbetalas i samband med anmälan på postgironummer 226304-4 eller bankgiro 821-6624 Västra Svealands Konståkningsförbund. Märk inbetalning med ”Distr.satsn, Er klubb”

A-åkare Ungdom A15 och äldre; Kom ihåg att anmäla er Cooper-tid.

Hjärtligt Välkomna!

Publicerad: 2013-10-06

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Samarbetspartners