Gå till innehåll
Västra Svealands Konståkningsförbund
Västra Svealands Konståkningsförbund

"Alltid lika roligt med sammandrag tycker jag"

Placeholder

Rubriken är elitserieåkaren Rosanna Soufizadehs egna ord. Återigen har Västra Svealands KF tillsammans med huvudtränaren Susanne Seger arrangerat ett lyckat, och av åkarnas kommentarer att döma, lärorikt sammandrag.

 

Jag tycker att det är roligt att få träna med andra tjejer från olika klubbar. Jag fick öva mycket på dubbel axel och trippel hopp, det är jätte kul och jag vill lära mig det. På kvällen var vi och bowlade och åt taco buffé, det var kul och gott.
Isabella Sonneblom


Örebro KK

 

Alltid lika roligt med sammandrag tycker jag! Det var bra träningsmöjligheter och jätte kul att man anordnade aktiviteter så som tips promenad, bowling och tacos. Kul med omväxling och att få träna med andra åkare!
Rosanna Soufizadeh
KK Lutz

 

Det är alltid lärorikt att vara på sammandrag! Man får med sig nya steg och bra tips som man kan ta med sig hem och träna på. Jag fick även möjlighet att hoppa i selen, vilket är jättebra att testa på! Det är även bra att få träna med lite andra åkare på isen.
Johanna Forsberg
Hammarö KK 

Sammandragen har många positiva effekter, precis som åkarna menar så är det roligt att få träna tillsammans med andra åkare och lära sig nya saker. Men det är inte bara åkarna som har nytta av sammandragen, även de medföljande tränarna får tid till erfarenhetsutbyte och ny inspiration att ta med sig hem. Framförallt så bygger vi relationer mellan klubbarna under sådana här dagar.

Publicerad: 2013-11-26

Senast uppdaterad: 2015-04-08

Samarbetspartners