Gå till innehåll
Västra Svealands Konståkningsförbund
Västra Svealands Konståkningsförbund

Svea Cup finalen 2014

Placeholder

Uttagningen till finalen i Svea Cup 2014 är nu klar. Finalen går i Leksand i samband med Dina pokalen 22-23 februari.

 

Åkarna som kvalificerat sig är:

Junior B1: Jenny Lindborg, Hammarö KK, Louise Melin, Hammarö KK och Amanda Sköldqvist, SK Tranan

Ungdom 15 B1: Anna Billman, KK Lutz och Linn Bäcklin, Hammarö KK

Information om uttagningarna har skickats till respektive förening. Det är varje förenings ansvar att anmäla sin åkare till tävlingen.

OBS!

Anmäl till Svea Cup, ej Dina Pokalen! Om någon av de uttagna åkarna i Junior B1 får förhinder ombeds ni att snarast meddela vksf detta så att reserv kan sättas in.

Västra Svealands Konståkningsförbund önskar alla tävlande stort lycka till!

Information om Svea Cup

Svea cup är cup för Svealands åkare i följande klasser: Ungdom B 13, Ungdom B 15 1, Junior B1 samt Senior B1 (flickor/pojkar, damer/herrar).

Det behövs ingen särskild anmälan för att delta i cupen utan åkare/klubb som är berörda rapporterar löpande in sina resultat till respektive distrikt. Resultatet ska styrkas med en resultatlista.

Varje åkare får räkna de

två

högsta poängen från samtliga av de svenska klubbtävlingar som de deltagit i under säsongen före anmälningstiden till finalen för Svea cup går ut.

I finalen för Svea cup kommer varje klass att innehålla max 9 åkare och respektive distrikt har tre var av dessa platser. Platserna tillfaller de åkare som har de tre högsta poängen när de summerat två av sina tävlingar från säsongen.

Om ett distrikt inte kan fylla sina tre tilldelade platser får inte den platsen fyllas av ett annat distrikt utan det blir färre åkare som startar i klassen.

Publicerad: 2014-01-24

Senast uppdaterad: 2015-04-08

Samarbetspartners