Gå till innehåll
Västra Svealands Konståkningsförbund
Västra Svealands Konståkningsförbund

Extra Årsmöte 24 okt 2018

Placeholder

Den 24 oktober 19.00 är klubbarnas ombud och andra intresserade varmt välkomna till Västra Svealands konståkningsförbunds extra årsmöte.

Vi återkommer om lokal. Planen är att vi skall kunna ha gemensam uppkoppling Karlstad/Örebro, och alltså använda oss av fysisk lokal på båda orterna.

Eftersom vi saknade nomineringar till valberedning och revisor vid ordinarie årsmötet 26 maj vill vi nu å det skarpaste uppmana våra föreningar att inkomma med nomineringar senast 17 oktober till följande poster:1 revisor2 valberedareVal av revisor och valberedning kommer att vara beslutspunkterna vid extra årsmötet. Nomineringar mailas till vskf@live.seVi vet att alla klubbar har erfarenheter av att det är svårt att rekrytera till de egna förtroendeposterna, och då kanske det känns övermäktigt att också bidra till att fylla distriktets poster. Men vi vill uppmärksamma att ett livaktigt distrkt också blir ett stöd för föreningarna på olika områden. Det är både roligt, utmanande och utvecklande att verka på distriktsnivå, och vi vill verkligen uppmana fler att ta chansen.Vi som denna säsong utgör styrelsen i VSKF är:Maria Samuelsson, ordf (Hammarö KK)Sven-Gunnar Billman (KK Lutz)Maria Jansson (Färjestads BK Konståkning)Anna Stridsberg (Kils KK)Susanne Stridsman (Örebro KK)Tina Porath (Säffle KK) Till distriktets ansvarsområden hör:
  • Anläggningar
  • Utbildning
  • Tävlingar
  • Tekniska funktionärer
  • Elitverksamhet
  • Utveckling
Vi bifogar också den uppgiftsförteckning för distrikten inom Svenska konståkningsförbundet som nyligen gått på remiss för den som önskar närmare information.Dock kan vi inte driva en stabil verksamhet på distriktsnivå om vi inte lyckas fylla de förtroendeposter vi måste ha. I förlängningen kan heller inte distriktet fortleva med de förutsättningarna. Hälsningar

Styrelsen

Västra Svealands Konståkningsförbund

Publicerad: 2018-09-25

Senast uppdaterad: 2018-09-25

Samarbetspartners