Gå till innehåll
Norrbottens Konståkningsförbund
Norrbottens Konståkningsförbund

Kiruna KF

Kiruna KF har ca 75 aktiva åkare i föreningen varav närmare 30 är tävlingsåkare.

Vi är en förening som satsar på bredd, vi vill att alla åkare ska känna sig välkomna att åka oavsett om man vill satsa på tävling eller inte.

Föreningen anordnar en populär skridskoskola som startar varje höst- och vårtermin, med möjlighet till att lära sig grunderna för att sedan förhoppningsvis fortsätta åka i fortsättningsgrupperna.

Vi har en ny huvudtränare, Saga Kjellberg som precis avslutat sin aktiva karriär till förmån för att ta tränaransvaret. Till sin hjälp har hon Petra Lövberg som är behjälplig och en viktig stöttepelare för våra unga tränare. Övriga tränare är våra äldre och aktiva åkare. Skridskoskolan ansvarar en f.d. åkare för med hjälp av aktiva åkare.

Vi har som ambition att till säsongen 23/24 få en nystart Stjärntävlingen Lombia Cup. Vi testar våra åkare vid behov och ibland i samarbete med Maif (Malmberget). Vi arrangerar årligen en uppvisning strax efter nyår, där alla våra åkare deltar. För våra åkare som ännu inte tävlar anordnar vi en tävlingsliknande uppvisning i slutet av varje termin som kallas Kristallcupen.

Kontaktuppgifter:

Ordförande Ulrika Kjellberg och styrelsen kan nås via mejl info@kirunakonstakning.se

Saga Kjellberg, huvudtränare, nås på mail agaskjellberg@gmail.com

Petra Lövberg kan nås via petra@kirunakonstakning.se

Hemsida: https://www.svenskalag.se/kirunakonstakningsforening Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2022-10-03

Senast uppdaterad: 2023-07-17

Sponsorer

Samarbetspartners