Gå till innehåll
Stockholms Konståkningsförbund
Stockholms Konståkningsförbund

Tävling

Distriktets tävlingsverksamhet omfattar elitserietävlingar, a-tävlingar, klubbtävlingar, stjärntävlingar och om möjligt en interclubtävling. Föreningar i distriktet är arrangörer för tävlingarna.

För att arrangera tävlingar ska arrangerande klubb ha en utbildad tävlingsledare och utbildade funktionärer i tillämpligt domarsystem, samt fullgjort sina förpliktelser gentemot Svenska Konståkningsförbundet och Stockholms Konståkningsförbund (ex. betalat medlemsavgifterna).

Tävlingarna ska genomföras med datoriserat domarsystem. Ett sådant tillhandahålls av Stockholms Konståkningsförbund för klubb- och a-tävlingar. För elitserietävlingar tillhandahålls det av Svenska konståkningsförbundet.

Svenska Konståkningsförbundet har publicerat arrangörsanvisningar för de olika typerna av tävlingar. Dessa tillsammans med regler och mallar och andra instruktioner på Stockholms respektive Svenska Konståkningsförbundets hemsida ska följas.

En bild

Publicerad: 2022-09-26

Senast uppdaterad: 2023-01-02

Sponsorer

Samarbetspartners


Postadress ekonomi


Postadress övrigt


Kontakta oss


Stockholms Konståkningsförbund
c/o MKN redovisning
Munkhättevägen 71
147 40 Tumba

Stockholms Konståkningsförbund
c/o Karin Queseth
Honnörsgatan 16
170 69 Solna

stkf@skatestockholm.se

 

 

 
Avser postadress för bland annat ekonomiska underlag från tävlingar, kvitton, reseräkningar etc.
Dessa ska skickas in i original.

Notera att blankett för att anmäla föreningsövergång inte ska skickas in i fysisk form, utan ska skickad digitalt till StKfs e-postadress.