Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Mötesplats Skatesweden

Svensk konståkning är mitt uppe i flera utvecklingsresor vilka alla grundar sig i vår gemensamma strategi Länk till annan webbplats.. Vår vision “Alla på is – hela livet” sätter fokus på hela åkaren där hälsa, välbefinnande och ett livslångt idrottande är centralt. Visionen och vår värdegrund ska gå som en röd tråd genom hela verksamheten och som ett nav i allt detta arbete ligger vår utvecklingsmodell som ska göra det möjligt för alla aktiva att göra sin individuella resa inom svensk konståkning. Som ett led i detta arbete pågår flera utvecklingsprojekt inom svensk konståkning, till exempel inom tävling, test, utbildning och föreningsutveckling.

Mötesplats Skatesweden är tematiserade informations- och dialogmöten som med start 2023 kommer hållas digitalt 4-6 gånger per år och rikta sig till olika målgrupper. Syftet är berätta om var vi befinner oss i olika utvecklingsprojekt och bjuda in till dialog.

Nedan ser ni mötesplaneringen för våren. Under vårens forum kommer förbundet att berätta om var vi befinner oss i arbetet med tävlings- och testsystem, träningsguide och föreningslicenser. Mötesplanering för hösten kommer inom kort och teman för dessa kommer bland annat vara tränarutbildning och föreningsutveckling.

27 april, 19.00-20.30 Mötesplats Skatesweden – För tränare
Tema: Test- och tävlingssystem, träningsguide
Anmälan: Länk till anmälan Länk till annan webbplats.

2 maj, 18.00-19.15 Mötesplats Skatesweden – För förening
Tema: Test- och tävlingssystem, träningsguide
Anmälan: Länk till anmälan Länk till annan webbplats.

23 maj, 18.00-19.15 Mötesplats Skatesweden – För förening + alla som är intresserade
Tema: Nya föreningslicenser
Anmälan: Länk till anmälan Länk till annan webbplats.

 


Publicerad: 2023-03-29

Senast uppdaterad: 2023-03-29

Samarbetspartners