Gå till innehåll
Västra Svealands Konståkningsförbund
Västra Svealands Konståkningsförbund

Demonstration av NoFall Skating 16 februari i Örebro

Placeholder

Ett koncept framtaget i samarbete med Älta IF, Svenska Konståkningsförbundet och Nacka kommun. NoFall Skating Rundbana-Tak med hoppsele förhindrar fall och fallskador vid konståkningsträning. NoFall bjuder den 16 februari in samtliga föreningar i distriktet till en demonstration av Rundbana-Tak i Örebro.

NoFall Skating Rundbana-Tak erbjuder konståkare och tränare en lösning för att åka runt hela isen, i båda varven samt träna hopp i serie direkt in i och ut ur kurva. Detta har visat sig vara mycket värdefullt för konståkarnas utveckling. NoFall Skating ger också möjlighet till åkning för personer med funktionsnedsättningar och äldre med behov av att eliminera fall. Svenska Konståkningsförbundet rekommenderar NoFall skating Rundbana-Tak med hoppsele för träning och utveckling. Den finns i fyra ishallar i Sverige, varav en i ishall 2 på Trängen IP i Örebro.

Om Er förening intresserad av demonstrationen av NoFall Skating Rundbana-Tak, 16 februari i Örebro, så hittar Ni inbjudan HÄR Länk till annan webbplats..

För att se selen i funktion klicka här Länk till annan webbplats., fyra olika filmsekvenser.

 

Bilden är lånad från www.nofall.se Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2011-11-07

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Samarbetspartners