Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Convention 2024 - mötesplatsen för svensk konståknings utveckling

Bild som marknadsför Convention 2024. Bild på Klas Hallberg som är en av talarna samt en gruppbild på deltagarna på Convention 2022.

Välkommen till Convention 2024 som äger rum 28-29 september på Scandic Star i Sollentuna. Det blir en helg fylld med kunskap, delaktighet, nätverkande och inspiration för alla inom den svenska konståkningsfamiljen.

Förbundsmötet är en del av programmet och genomförs lördagen den 28 september kl 10:00.

På programmet för Convention 2024 står bland annat

I varandras skor - om glädje, glöd och gemenskap

Inspireras av en av världens bästa talare, Klas Hallberg. Han tar oss med på en resa om att få ner fötterna i varandras skor och/eller skridskor. Med utgångspunkt från sin bok ”I kundens skor” (skriven tillsammans med Professor Per Kristensson) utlovas en riktig boost för att se till att vi både skapar värde och har kul tillsammans när vi tillsammans fortsätter att utveckla svensk konståkning.

Framtidens konståkning – träning och tävling

Lyssna på talare från och utanför konståkningsvärlden. Få insikter om utvecklingen av svensk idrott generellt och svensk konståkning mer specifikt. Diskutera framtidens tävling i en paneldebatt.

Spår för alla!

Oavsett om du är tränare, föreningsledare eller teknisk funktionär, finns det något för dig. Seminarier och föreläsningar genomförs delvis i olika spår riktade mot olika målgrupper som tränare, förening, distrikt, åkare eller teknisk funktionär. För åldersgruppen 16-25 år har vi under söndagen ett spår kring ungas delaktighet.

Galamiddag med underhållning

På lördag kväll bjuder vi in till galamiddag med underhållning ledd av kapellmästare Michael Bäck, känd för sitt arbete med artister som Lasse Holm och Martin Stenmark.

------------

På denna sida kommer vi kontinuerligt uppdatera med innehåll och föreläsare.

Vi ser fram emot att träffa dig på Convention för en inspirerande helg fylld med konståkningsglädje och gemenskap!

Publicerad: 2024-04-08

Senast uppdaterad: 2024-04-12

Samarbetspartners